Over Wouter

Ik stel mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 als lijstduwer bij CD&V Brugge.

Over Wouter

Geboortejaar?

in Brugge geboren en getogen op 30 april 1970

Functie?

notaris en erkend bemiddelaar in burgerlijke zaken en handelszaken

Hobby's/interesses?

werken, Bourgondisch leven met familie & vrienden, paardrijden, zwemmen, lezen en gamen

Beste Bruggeling,

Ik stel mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 als lijstduwer bij CD&V Brugge.

Ik was gemeenteraadslid van 1995 tot 2011. Tussen 2001 en 2008 was ik fractieleider voor CD&V Brugge. Ik nam ontslag in januari 2011 omwille van professionele redenen. De politieke microbe zorgde er wel voor dat ik de politiek en vooral ruimtelijke ordening bleef opvolgen als ondervoorzitter van de Gemeentelijke Commissie van Ruimtelijke Ordening sedert  2012 tot op heden.

Immers op 9 december 2003 werd ik benoemd tot notaris met standplaats te Brugge in opvolging van erenotaris Jan De Mey. Het kantoor kende een blijvende groei, zodat ik mijn prioriteiten diende te stellen en het notariskantoor wenste uit te bouwen.

Op 23 mei 2017 heb ik mij uiteindelijk geassocieerd met notaris Alicia Lecluyse en hebben we het kantoor 'Notarissen Bossuyt en Lecluyse' gevestigd te Brugge, Stationsplein 10.

Door de associatie kunnen we niet alleen de cliënten nog betere service, snelheid en kwaliteit bieden, maar heb ik opnieuw tijd voor de Brugse politiek die altijd bleef kriebelen.

Als notaris kom ik uiteraard met veel mensen in contact. Menig Bruggeling klaagde het parkeerbeleid aan, de mobiliteit, de wegeniswerken etc, …De politieke microbe wakkerde mij aan, waardoor ik mij met uw steun opnieuw wil inzetten voor uw toekomst en deze van Brugge.

Het Brugs beleid dient er één te zijn met visie, maar ook met inlevingsvermogen of empathie t.o.v. iedereen. In de huidige maatschappij  is het belangrijk dat het beleid gedragen wordt door zowel inwoners, werknemers,  zelfstandigen, kortom iedereen! Op deze manier kunnen we er met zijn allen terug bij lopen als trotse en gelukkige Bruggelingen, want dat zijn we op vandaag, naar mijn gevoel niet genoeg!

Het lijstduwerschap zie ik dus niet als gewoon een duwtje geven voor het Burgermeesterschap van Dirk De fauw en de CD&V lijst. Het lijstduwerschap zie ik als een springplank naar een dynamisch en technologisch hoogstaand Brugge. En wie weet met jullie massale steun is het lijstduwerschap voor mij wel een springplank naar het Burgermeesterschap in de nabije toekomst. Maar eerst werken, werken en nog eens werken!

Dus #dewegvooruit met  #Brugge, met de #Bruggeling met #WouterBossuyt

Instagram feedTechnologiePaardrijdenLenteWegdromenWouter BossuytDe weg vooruitKoffie